Finn beste bensinkort

Her har vi plukket ut det vi mener er de fire beste alternativene på markedet. Disse bensinkortene gir drivstoffrabatter og andre avslag.

Bensinkortet Flexi Visa

Santander-FlexiVisa-kredittkortFlexi Visa ligger helt i topp blant Norges beste bensinkort. Det finnes flere grunner til at kortet ligger på topp, og den første vi vil fremheve er den gunstige rabatten på drivstoff. I skrivende stund kan du oppnå hele 4% rabatt på det du kjøper av bensin og diesel med bensinkortet Flexi Visa. Dette er svært høyt sammenlignet med de fleste andre bensinkort på markedet og gjør kortet til en de markedsledende bensinkortene i Norge. Hovedfordelen med et bensinkort som Flexi Visa er at drivstoffrabatten er universell. Med andre ord kan du fylle bensin eller diesel hos alle kjeder i Norge og dra nytte av rabatten så lenge du betaler med ditt bensinkort. Du vil på forhånd måtte velge kategorien, og dette gjør det enklere å rette rabattene inn mot hva du selv ønsker. Med Flexi Visa kan du få 4 % rabatt på reiser med fly, sko og klær, elektronikk og andre varer. Husk at du er bundet opp mot kategorien du velger og dermed ikke får dette avslag i de andre kategoriene. Pendler du mye og bruker bilen aktivt på fritiden burde du uten tvil velge bensin som din kategori. Nå skal vi fortsette ved å ta en titt på et av kortets navnebrødre. For mer informasjon, anbefaler vi også oversikten på beste-kredittkort.no/bensinkort

Flexi VisaEff 24,6%,35K,12mnd. Totalt 39349

Flexi Visa


 • 4% cashback på drivstoff, klær/sko, sportsutstyr eller flybilletter
 • Høy kredittgrense

4% rabatt på bensin

Bonus på mange varer
Bestill her!
Annonse

Bensinkortet 365 Privat Visa365Privat-MasterCard

Dette kortet kalles også ofte 365 Direkte Visa, og er kjent som et av de beste tilbudene på markedet. Med kortet får du en litt lavere rabatt per fylte liter enn med Flexi Visa. Rabatten på drivstoff ligger i skrivende stund på 3,65% uavhengig av hvilken kjede du selv velger. Velger du å fylle tanken hos Esso kjeden får du en tilleggsrabatt på 30 øre per liter. Tar vi et enkelt regnestykke blir det lett å se at dette er et gunstig alternativ for de som kjører ofte. Med en literpris på kr 15 vil 3,65% rabatt utgjøre 54,8 øre. Med 30 øre tilleggsrabatt vil dette utgjøre 84,8 øre per fylte liter. Dette blir det fort mye penger av dersom du pendler eller reiser store avstander hvert år med bilen. Du burde være klar over at den maksimale rabatten som tilbys hvert år er kr 2 000, enda Esso rabatten ikke har noen grense. Du får også gunstige tilbud hos mange andre kjeder og butikker. For eksempel på 3,65% av beløpet tilbakeført ved handel av sko og klær, samt en rabatt på hotellopphold á 10% (gjelder kun hos Rica hotellene).

365Privat MastercardEff.25,37%,15K,12mnd.Tot.16466

365Privat Mastercard


 • 81 øre rabatt per liter drivstoff
 • 3,65% rabatt på bensinstasjoner, sko og klær

-81øre rabatt per liter

3,65% rabatt alt
Bestill her!
Annonse

Ikano VisaIkano-Visa

Dette er et annet gunstig alternativ på markedet som du burde legge merke til. her får du en rabatt på 1% ved kjøp av drivstoff hos alle kjeder landet rundt. Dette ligger betydelig lavere enn de andre kortene, men til gjengjeld kan du dra nytte av en høyere maksimalgrense for rabatten. Med et kredittkort fra Ikano Visa kan du få hele kr 5 000 i rabatt per år for det drivstoffet du fyller, og dette ligger en del høyere enn de fleste andre sammenlignbare kort.

I tillegg har selskapet en egen fordelsportal hvor du aktivt kan finne gode avslag og tilbud innen et bredt spekter av kategorier og tjenester. For eksempel får du tilbud på kjøp av elektronikk, ferieturer og kulturelle arrangementer. Disse avslagene er ofte også betydelige, og gir kortet en høy score i vår kåring. Det siste kortet vi skal snakke om gir den høyeste tilgjengelige rabatten på drivstoff.

Ikano VisaEff 21,92%,20K,12mnd. Tot.22102

Ikano Visa


 • 1% drivstoffrabatt og 2% hos Shell
 • 1% rabatt i alle matbutikker
 • Meget lav rente

2% rabatt hos Shell

1% rabatt hos andre
Bestill her!
Annonse

Bensinkortet Shell Mastercardshell-mastercard-kort

Shell har inngått et samarbeid med bonuskortet Trumf som gir deg som kunde en stor rabatt på drivstoffet du handler hos bensinkjeden. Signerer du deg som kunde hos Fjordkraft får du billig strøm og blir samtidig en del av Shell avtalen. Her får du kr 1 i avslag per fylte liter hos Shell stasjoner landet rundt. Bruker du Trumf rabatten i tillegg blir rabatten hele kr 1,10 per fylte liter. Dette er i skrivende stund den høyeste rabatten vi har kunnet finne. I tillegg har også kjeden et annet gunstig program som kalles «cash back». Ganske enkelt får du tilbakeført en viss sum penger av det du handler. Les videre for å lære mer om dette.

Når du benytter Shell Mastercard til å handle får du 1% av beløpet tilbakeført til kortet. Det spiller ingen rolle hvor du handler og hva du kjøper. Etter en stund vil du kunne opparbeide en betydelig sum med penger og dette vil utbetales til den kontoen du selv oppgir. Et slikt cash back program er ikke unikt i norsk sammenheng, men det er svært få kort som tilbyr dette tilsammen med en så høy drivstoffrabatt. Dette gjør Shell Mastercard til et av de desidert beste alternativene på markedet, og et kort vi anbefaler våre kunder å benytte.

Det er viktig å merke seg at drivstoffrabatten kun gjelder inntil 700 fylte liter, og at du må signere strømavtale med Fjordkraft. Til gjengjeld sier selskapet at de som ikke er fornøyd med avtalen får du hele fastbeløpet tilbake for de tre siste månedene. Bor du i nærheten av en Shell stasjon er dette et svært gunstig alternativ for å spare penger på drivstoff. Dra nytte av rabattene og spar tusenvis av kroner hvert år.

Santander RedEff 25,53%,15K,12mnd. Tot.6929

Shell mastercard


 • 1% Trumfbonus på alle kjøp
  40 øre/liter drivstoffbonus hos Shell
 • Ingen maksimal bonusgrense

40 øre/liter i rabatt

Ingen bonusgrense!
Bestill her!
Annonse