Vurdering av Trumf Visa

Trumf Visa er et kredittkort som tilbyr gunstige rabatter og avslag på utvalgte varer. Du sparer penger på alt fra drivstoff til dagligvarer.

Slik fungerer kredittkortettrumf-visa

Kortet utstedes gjennom DNB som er norges største finanskonsern. Dette skjer i samarbeid med Trumf systemet som er kjent for sine bonuskort. Kredittkortet kan benyttes til betaling i alle butikker, nettbutikker og andre steder hvor de aksepterer Visa. incentivet for å benytte Trumf Visa er de rabattene man mottar ved handel i utvalgte butikker. Utover dette får man en fast rabatt på kjøp som tilbakeføres deg som kunde én gang i året. Denne rabatten ligger i skrivende stund på 1% av beløpet du betaler hos alle butikker. Trumf Visa er blitt et populært alternativ i Norge ettersom det kombinerer muligheten for kredittkjøp med rabattene som Trumf tilbyr. Dette gjør det mulig å dra nytte av både betalingsutsettelse og rabatter til samme tid. I tillegg har du forsikringer inkludert som dekker deg ved reise til utlandet. Vi skal snakke mer om de spesifikke fordelene nedenfor, og hvordan du kan dra maksimal nytte av disse.

Fordeler med kredittkortet

For det første kan du betale hvor enn du selv ønsker, og du er ikke bundet til spesifikke kjeder eller butikker. Trumf Visa er i hovedsak knyttet opp til kjøp i butikker som er en del av Norgesgruppen. Denne kjeden har et stort antall dagligvarebutikker i Norge og noen av disse er Meny, Kiwi, Ultra, Joker og EuroSpar. Her får du hele 2% rabatt på de dagligvarene du kjøper, og dette kan fort bli en betydelig sum dersom man handler mye i løpet av året. Utover dette har også bensinkortet en drivstoffrabatt som kan kombineres med andre bonuskort. Utstederen samarbeider med Shell kjeden hvor du som forbruker får 30% avslag på alle betjente automater. Dette er ikke nevneverdig mye sammenlignet med de beste kredittkortene på markedet, men er likevel en rabatt man burde merke seg. I tillegg behøver du ikke å betale for papirfakturaer eller kjøp i butikker. Det er viktig å merke seg at rabattene ikke gjelder ved kjøp hos konkurrende kjeder slik som ICA, Rema1000 og Coop. Nå skal vi snakke mer om hvilke betingelser du tilbys og hvilke renter du må betale.

Kredittkortets betingelser

For det første betaler du ingen årsgebyr for dette bensinkortet, og det er heller ingen transaksjonsgebyr ved handel i butikk og på nett. Valutapåslaget ligger på 1,75% som er litt lavere enn de fleste andre alternativ på markedet. Til gjengjeld er det svært dyrt å ta ut kontanter med Trumf Visa. I skrivende stund må du belage deg på å betale kr 75 + 1,5% av beløpet ved uttak i din egen bank. La oss si du velger å ta ut kr 5 000 kontant. I et slikt tilfelle må du betale kr 150 kun for å fullføre uttaket. Dette er høyere enn det du får hos de beste kortene i Norge, og er noe du må ta med i vurderingen. Til gjengjeld tilbys du en kredittramme på kr 75 000 som ligger høyere enn gjennomsnittet. Aldersgrensen er 20 år og du tilbys samtidig reiseforsikring. Sistnevnte gis så fremt mer enn 50% av kostnaden for reisen betales med kortet. Du kan få dekket inntil 4 personer inklusive deg selv. Det holder som regel at du betaler hotellet og flyreisen for å falle innenfor dette kravet. Rentene er svært høye med en nominell rente på 22,50%. Låner du kr 15 000 over en periode på 12 måneder må du belage deg på en effektiv rente á 34,40%. Dette medfører at beløpet stiger til kr 17 542.