Shell Mastercard

Shell MasterCard er et kredittkort som gir store fordeler. Dette inkluderer høye rabatter på drivstoff, cashback og mye mer.

Santander RedEff 25,53%,15K,12mnd. Tot.6929

Shell mastercard


 • 1% Trumfbonus på alle kjøp
  40 øre/liter drivstoffbonus hos Shell
 • Ingen maksimal bonusgrense

40 øre/liter i rabatt

Ingen bonusgrense!
Bestill her!
Annonse

Kredittkort med høye drivstoffrabattershell-mastercard-kort

Kortet utstedes gjennom Ikano Bank i samarbeid med amerikanske MasterCard. Kortet er et av landets mest populære og dette skyldes i hovedsak den gunstige rabatten du oppnår på drivstoff. Her får du til å begynne med en rabatt på 40 øre per liter du fylles hos Shell stasjoner landet rundt. Kjeden har en tilstedeværelse de fleste steder i landet og dette gjør det enkelt å dra nytte av rabatten hvor enn du drar. Det er også et annet unikt aspekt ved drivstoffrabattene du burde være klar over. Med Shell MasterCard kan du faktisk kombinere drivstoffrabatten med andre kort. Har du et bonuskort fra YX eller Uno X kan du få en mye høyere rabatt. Benytter du begge bonusene får du 30 øre + 1% av kjøpesummen per liter tilbakeført. Med en pumpepris på kr 15 per liter blir avslaget som følgende: (15 kr x 0,01) = 15 øre + 40 øre Shell rabatt. Dette gir et samlet avslag på 55 øre per liter. Deler du dette på literprisen får du: 0,55/15 =3,7% total rabatt. I tillegg har du muligheten for å registrere kortet hos Statoil sitt fordelsprogram, og dette gir deg 20 øre rabatt dersom du fyller hos en av kjedens stasjoner. Dette er kun en av mange grunner til at du burde skaffe deg et Shell Mastercard.

Kortet gir store rabatter på utvalgte varer

Med kortet får du tilgang på din egen fordelsportal. Dette er en nettside hvor butikkjeder, hoteller og andre aktører inngår spesielle avtaler med kortselskapet. Disse gir deg som korteier muligheten til å spare store summer på utvalgte varer. På denne måten er det også lett å holde oversikt over hvilke tilbud som er tilgjengelige til enhver tid. En av de beste ordningene er Trump rabatten som vi her skal forklare. Med kortet får du nemlig 1% avslag på alle varer du kjøper. Dette gjelder alle kjøp uavhengig av tilholdssted og hva du kjøper. La oss si at du trenger en ny tv til hjemmet og handler med kortet. Koster den kr 10 000 vil du få et automatisk avslag på kr 100 umiddelbart kun ved å benytte deg av kortet. I tillegg har du ingen grense på tilgjengelige rabatter per år. For å sette dette i perspektiv vil de fleste andre kort ha maksgrenser på de rabattene du kan opparbeide. Med dette kortet har du derimot ingen begrensninger på de avslagene og kan spare tusenvis hvert år. Videre burde du lære om de andre fordelene kortet tilbyr deg.

Kredittkort med lave gebyrer

Med kortet betaler du ingen årsavgift som sparer deg penger dersom du ikke benytter kortet fra tid til annen. Mange velger kun å benytte kortet ved kjøp av dyre varer og som ekstra sikkerhet. I slike tilfeller er det ikke uvanlig at kortselskapene krever ekstra gebyrer som følge av lavt forbruk. Dette slipper du med Shell MasterCard. I tillegg belastes du heller ikke for varekjøp verken ved netthandel eller kjøå i butikk. Det er heller ingen kostnad knyttet til etableringen og utstedelse av ekstra kort til ektefelle eller andre familiemedlemmer. Mister du kortet ditt eller glemmer pin koden kan selskapet sende deg et nytt kort med koder. Dette tar kortselskapet heller ikke betalt for. Shell MasterCard er et kredittkort som passer godt for de som kjører lange avstander hvert år. Med lave gebyrer og gode vilkår er dette et kort som hjelper deg spare penger.

 • Årsgebyr 0,-
 • Etableringsgebyr 0,-
 • Gebyr varekjøp 0,-
 • Uttak i minibank, innland og utland 4 %, min. 40,-
 • Uttak over skranke i bank 4,5 %, min. 40,-
 • Valutapåslag ved omregning fra annen valuta 1,75 %
 • Erstatningskort 0,-
 • Erstatnings PIN 0,-
 • Kopi av kontoutskrift 0,-
 • Månedsgebyr pr måned for utestående, rentebærende saldo 45,-
 • Forsinkelsesgebyr 64,-
 • Overtrekksgebyr 95,-
 • Rente utover rentefrie dager/nominell rente 21,50 %
Santander RedEff 25,53%,15K,12mnd. Tot.6929

Shell mastercard


 • 1% Trumfbonus på alle kjøp
  40 øre/liter drivstoffbonus hos Shell
 • Ingen maksimal bonusgrense

40 øre/liter i rabatt

Ingen bonusgrense!
Bestill her!
Annonse